Черната кутия е разчетена. Резултатите са налице и потвърждават заключенията на първоначалния

...
Черната кутия е разчетена. Резултатите са налице и потвърждават заключенията на първоначалния
Коментари Харесай

Черната кутия на падналия МиГ-29 е разчетена, пилотът е загубил ориентация |

" Черната кутия е разчетена. Резултатите са налице и удостоверяват заключенията на първоначалния отчет на Военна полиция ", сподели министърът на защитата Георги Панайотов. Във въпросният отчет заключението беше, че водачът на МиГ-29 е изгубил пространствена ориентировка.

Черната кутия на падналия на 9 юни покрай Шабла МиГ-29 по време на обучение беше изпратена в Русия за разчитане едвам преди седмица. Пилотът майор Валентин Терзиев почина. Черната кутия беше открита на 24 юни. 

Панайотов сподели, че това не са окончателните резултати от експертизата. 

Той заяви още, че в 05.00 ч. тази заран на летище София е дошъл аероплан на борда, на който са се намирали група от 22 афганистански и български жители, които са евакуирани от Исламабад, Пакистан до София, откакто преди този момент са били изтеглени от територията на Афганистан.

Панайотов съобщи, че самият той е бил на борда на този аероплан. „ Сигурно доста от вас са забелязали, че през вчерашния ден не присъствах на доклада на държавното управление. Бях командирован в Исламабад, с цел да свърша тази работа ”, оповести той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР